Feenstra Media Groep verder onder nieuwe naam Duidelijk.nl

Geplaatst op: 21-06-2016 om 08:52

Na de zomervakantie zet Feenstra Media Groep (FMG) een nieuwe stap voor de toekomst van het bedrijf. Vanaf september 2016 krijgt FMG de nieuwe naam Duidelijk.nl. Een naam die je niet hoeft te Googelen.

We gaan onder een nieuwe naam verder omdat FMG de laatste jaren flink is gegroeid. Waar we ooit alleen films maakten, hebben we nu ook een volwaardige animatiestudio en doen we veel online, van online marketing tot het ontwikkelen van online toepassingen. Naast die groei in mogelijkheden is het bedrijf op de achtergrond ook flink veranderd.

Het bedrijf is in de tijd opgericht als Feenstra Video Produkties door Jaap Feenstra. Hoewel Jaap als adviseur nog steeds betrokken is bij het bedrijf, ligt de dagelijkse leiding nu in handen van de drie vennoten Frans, Reinder en Marten. We blijven prachtige visualisaties maken met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Maar wel met een duidelijke focus op online content omdat vrijwel alles wat we maken online wordt gebruikt.

Om al deze ontwikkelingen kracht bij te zetten hebben we ervoor gekozen om onder een nieuwe naam verder te gaan. Vanaf september kunt u voor het laten maken van een film, animatie of website/webtoepassing terecht bij Duidelijk.nl. Dat is onze nieuwe naam en uiteraard ook het adres van onze website… maar het is ook onze missie. Wij streven naar duidelijke communicatie in woord en beeld.

Wilt u uw verhaal ook duidelijk overbrengen op uw doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wat biedt Duidelijk.nl en wat veranderd er voor mij als klant?

Duidelijk.nl maakt prachtige visuele content. Voornamelijk film en animatie. Daarnaast ontwikkelen we voor het web, hiervoor hebben we programmeurs in eigen huis. Vrijwel al onze content wordt online gebruikt, dus was het een logische stap om op dit gebied ook zelf de juiste kennis in huis te hebben. In onderstaande animatie kunt u in het kort zien wat Duidelijk.nl voor u kan betekenen.

Behalve de nieuwe naam veranderd er voor u als klant in eerste instantie niet veel. U behoudt uw huidige contactpersoon en u kunt ons op hetzelfde telefoonnummer bereiken. U kunt uiteraard wel direct profiteren van onze nieuwe web-afdeling. Bovendien blijven we investeren in de ontwikkeling van ons bedrijf om onze klanten de beste visuele producten te kunnen bieden.

Wij gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet en hopen samen met u aan prachtige projecten te (blijven) werken. Wij hebben er zin in.

Met vriendelijke groet,
Team Duidelijk.nl